Team

Het is ons doel te laten zien en ervaren dat herstel voor iedereen mogelijk is. Met een team van (ervaringsdeskundige) professionals bieden we altijd een luisterend oor, hebben we aandacht voor degene die met de ziekte van verslaving kampt en de directe omgeving/naasten . Voor interventies en herstel-coaching ben je bij Peter en zijn team in goede handen.

Verslaving bestaat in veel verschillende vormen. Wij weten als geen ander dat een persoonlijk traject nodig is welke volledig is afgestemd op maat voor jou. Je leert niet alleen af te blijven van waar je aan verslaafd bent, wij helpen jou ook terug te keren in de maatschappij, je relaties te herstellen en bijvoorbeeld financiële problemen aan te pakken. Alles om een terugval te voorkomen.

Hiernaast vinden wij dat de directe omgeving ook begeleiding en ondersteuning verdient in dit moeilijke proces. Wij leren jou als naaste omgaan met deze verschrikkelijk moeilijke situatie en zorgen ervoor dat ook jij het proces van herstel kan beginnen.

Wij leren jou om verantwoordelijk te zijn voor je eigen leven!

 • Peter

  Peter

  Een aantal jaren geleden bracht ik herstelcoaching naar Nederland. Als ervaringsdeskundige heb ik opgemerkt dat de nazorg hier in Nederland niet voldoende is. Ik besloot te doen wat ik altijd doe: denken in oplossingen. Inmiddels ben ik senior interventionist en dito herstelcoach, heb ik alle benodigde certificaten en leidt ik inmiddels andere herstelcoaches op. Mijn doel is om jou te laten zien dat het anders kan, dat herstel mogelijk is. Door snel te schakelen, in oplossingen te denken, begrip te tonen en niet te oordelen, help ik je in herstel te gaan én te blijven. Krijg je eigenwaarde en zelfvertrouwen terug en leer verantwoordelijk te zijn voor je eigen leven.

  Om te ontspannen en mijn hoofd leeg te maken, luister ik naar Nederlandse muziek, ga ik een stuk wandelen en breng ik bovenal quality time door met mijn kinderen, vriendin, familie en vrienden.

 • Karin

  Karin

  Laat ik beginnen met vertellen dat ik als geen ander weet hoe zwaar het is om een verslaving van dichtbij mee te maken.
  Hoe het is om te leven met iemand die alcohol of drugs gebruikt.
  Dat ik weet hoe verschrikkelijk het is om je dierbare te zien vechten tegen zijn verslaving.
  En dat je alles, maar dan ook alles doet om hem te redden.

  Doordat ik zelf ervaren heb hoe belangrijk het is dat er naar het hele systeem (verslaafde, maar ook de directe omgeving) gekeken word, heb ik besloten hierin opleidingen te volgen.
  Hierdoor ben ik niet alleen ervaringsdeskundige, maar ook professional in de verslavingszorg. Ik ben betrokken, luister goed, communiceer duidelijk en ben enorm oplossingsgericht. Herstel is écht mogelijk; ik mag het iedere dag van dichtbij meemaken. Mijn dierbaren zijn al meerdere jaren in herstel. En dat gun ik jou en je dierbaren ook!

  Naast mijn werk is muziek mijn passie, er gaat geen dag voorbij dat ik niet naar muziek luister. Hierin vind ik alles, ik kan mijn emoties erin kwijt en ik maak mijn hoofd leeg.
  Quality time met mijn vriend, familie en vrienden zijn ontzettend belangrijk voor mij.
  Daarnaast vind ik het fijn om stukken te wandelen, te genieten van de natuur en de rust om mij heen.

 • Erik

  Erik

  Het is mogelijk je eigen toekomst te bepalen. Je hoeft niet afhankelijk te zijn van gewoontes, middelen of mensen om op alle manieren een rijk leven te hebben. Ik miste zelf nazorg toen ik uit een kliniek kwam en werd aan mijn lot overgelaten. Omdat ik niet wil dat anderen dit ook overkomt, ben ik dit werk gaan doen. Ik richt me op herstelcoaching, interventies en het meereizen als dat wenselijk is. Voor iemand in herstel is het goed begeleiding te krijgen om oude gewoontes af te leren en nieuwe gewoontes aan te leren. Herstel begint pas écht als je weer in je eigen woonomgeving bent. Door rust uit te stralen, respectvol en tegelijkertijd duidelijk te zijn, help ik je met mijn persoonlijke aanpak om zelf de uitdaging aan te gaan.

  Zelfs als ik niet aan het werk ben, ben ik bezig op het gebied van verslaving, herstel en coaching. Ik wandel graag, bezoek meetings, geef voorlichting over verslaving en lees veel. Rust vinden en comfortabel zijn met je leven is het resultaat van mijn coaching en het mooiste cadeau wat jij jezelf ooit kan geven.

 • Rémy

  Rémy

  Verslaving vormt al heel lang de rode draad in mijn leven. Ik ben zoon van een alcoholist en ben zelf een aantal jaar verslaafd geweest. Nu ik in herstel ben, kan ik met volle overtuiging zeggen dat wat er ook gebeurt, drinken of gebruiken nóóit de oplossing is. Ik ben in het gat gesprongen van wat ik miste toen ik uit een kliniek kwam. Ik zat op de bank te niksen en zocht mensen die een positieve invloed op mijn leven hadden. Uiteindelijk besloot ik mijn werk als directiechauffeur te combineren met 'iets in de verslavingszorg'. Nu begeleid ik verslaafden in herstel tijdens hun reis. In de auto voeren we ook goede gesprekken, waar ik gerichte trainingen en cursussen voor volgde. Ik zie het als mijn missie anderen te helpen en gooi niet snel de handdoek in de ring. Ik ben gedreven jou te helpen blijvend in herstel te zijn.

  Mijn werk is ook meteen mijn hobby, want ik rijd graag auto en vind verslaving en alles wat er bij komt kijken heel interessant. Daarnaast vind ik zeilen fijn, omdat ik op het water mijn hoofd leeg maak.

 • Elke

  Elke

  Iedereen verdient een goed en gelukkig leven. Ook zij met een verslaving! Helaas spreek ik uit ervaring en had ook ik te maken met deze verschrikkelijke ziekte. Want dat is het.

  Ik ben er goed uitgekomen en door je te laten zien dat je écht niet alleen bent, begeleid ik je door de behandelingen heen! Zo help ik je blijvend te herstellen.

  Mijn doel is zoveel mogelijk nog lijdende verslaafden te helpen, zodat ook zij weer kunnen genieten van een zinvol leven. Daarom kijk ik tijdens mijn interventies, counseling, coaching en nazorg niet alleen naar de aard van de ziekte. Maar richt ik me ook op jouw geest, lichaam en sociale omgeving middels een diepgaand zelfonderzoek.

  Ik geniet weer. Al van de kleinste dingen! Of het nu gaat om het lezen van een goed boek of gesprekken met mijn vrienden. Ik geniet van een zinvol leven en dat gun ik jou ook.

 • Theo

  Theo

  "I believe you can recover". Toen ik na 7 maanden uit een kliniek kwam, vond ik het lastig om herstel in mijn leven te passen. Met de normaalste dingen in het leven kon ik niet omgaan. Daarom heb ik gekeken wat qua werk mogelijk was op het gebied van verslaving; om anderen voor deze valkuilen te behoeden. Ik richt me op interventies. Niet alleen gebaseerd op de persoon die met de ziekte van verslaving kampt, maar ik kijk naar de hele familie. Ook daar moet herstel plaatsvinden. Door mensen die net in herstel zijn te coachen, maar ook letterlijk met ze mee te reizen naar 'gevaarlijke' plekken, help ik terugval zo stressloos mogelijk te voorkomen. Ik zet me voor de volle 100 procent in. Dat wat ik zelf zo miste, geef ik nu aan degenen die het nodig hebben. Het vuur in mij om te geloven in een goed leven is aangewakkerd en dat brengt heel veel passie mee om íedereen een mooi leven te geven. Samen kijken we niet of, maar hóe we iets bereiken. Het is een voorrecht om dit te mogen doen!

  In mijn vrije tijd sport ik graag. Het is heerlijk om te rennen en ik train dan ook zo'n 4 keer in de week voor een halve marathon. Het rennen is bijna een soort meditatie; mijn hoofd is leeg als ik ren. Ik heb gemerkt dat het helpt bij herstel. Ik leer ook graag, dus ik wil graag beginnen met golfen. Lekker in beweging zijn, is goed voor je.