Disclaimer

De teksten en informatie op de website van Peter ter Horst zijn met grote zorgvuldigheid samengesteld. We streven ernaar de informatie op deze website juist en volledig te laten zijn. Toch meteen waar een disclaimer voor bedoeld is: de informatie en de producten die Peter ter Horst aanbiedt op deze website zijn zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid.

Peter ter Horst is op geen enkele manier aansprakelijk voor schade die het (in)directe gevolg is van handelingen of beslissingen die gebaseerd zijn op informatie die je op of via deze website verkregen hebt. Wij behouden ons het recht voor om de materialen te wijzigen, verwijderen of opnieuw te plaatsen, zonder dat we je daar eerst van op de hoogte brengen.

Het gebruik van de informatie op deze website is gratis. Informatie mag niet gekopieerd, verspreid of op een andere manier gebruikt worden.

Links naar websites van derden zijn bedoeld als hulp voor de gebruiker van deze website. Wij zijn op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de juistheid van de informatie die op websites van derden staat.

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op.

Disclaimer gewijzigd? Op deze pagina vind je altijd de meest recente versie. Laatst bijgewerkt op 1 december 2023.