Nieuw seizoen van Verslaafd! op Videoland

Dinsdag 28 november is het tijd voor een nieuw seizoen van Verslaafd!. Dit seizoen zal exclusief te zien zijn op de streamingsdienst Videoland, anders dan normaal zal deze dus niet te zien zijn op RTL4.

 

Hulp bij de eerste stap naar herstel

In deze serie bieden interventionist en ervaringsdeskundige Maarten Dammers en presentator Ewout Genemans opnieuw hun steun aan naasten die worstelen met de verslaving van hun geliefden. Als interventiespecialist en ervaringsdeskundige brengt Maarten niet alleen zijn professionele kennis in, maar ook zijn persoonlijke ervaring met verslaving. Samen vormen Ewout en Maarten een team welke families in hun uitzichtloze situaties bijstaat.

Team Peter ter Horst is ontzettend dankbaar voor de samenwerking met Maarten Dammers. Onze missie is om zoveel mogelijk gezinnen te mogen ondersteunen en ze een betere toekomst te bieden. Samen streven we ernaar om positieve veranderingen teweeg te brengen en een blijvende impact te hebben op de levens van de families die we ondersteunen.

Interventietraject

In de afleveringen van aankomend seizoen staan Arie, Nick en Ron centraal. Ze kampen allemaal met ernstige verslavingen en trekken hun omgeving mee de afgrond in. Met de moed der wanhoop schakelen de families de hulp in van Ewout en Maarten. Ze hopen door middel van de vertrouwde interventiemethode hun broer, vader of zoon over te halen om deel te nemen aan een behandeling in een kliniek.

Bekijk de afleveringen vanaf dinsdag 28 november op Videoland.