Hulp bij alcoholproblemen

Bij veel mensen lijkt het alsof ze hun leven goed op orde hebben, met een leuke partner, een georganiseerd leven en hun droombaan. Maar sommigen dragen een geheim met zich mee: alcoholverslaving. Omdat alcohol drinken sociaal geaccepteerd is, wordt deze ziekte vaak niet opgemerkt. Hierdoor is de drempel om professionele hulp bij alcoholproblemen te zoeken hoog.

Wanneer ben je alcoholist?

Als je moeite hebt om te stoppen met drinken, steeds meer nodig hebt voor hetzelfde effect, geheugenproblemen krijgt en alcoholgebruik invloed heeft op je functioneren, kan er sprake zijn van alcoholisme. Het is verstandig om professionele hulp te zoeken als je jezelf hierin herkent. Onze (ervaringsdeskundige) professionals bieden persoonlijke hulp bij alcoholisme, waarbij we door middel van een intakegesprek de juiste aanpak bepalen.

Hulp bij alcoholisme

Als je jezelf herkent in de beschrijving van alcoholisme, is het verstandig om professionele hulp te zoeken bij jouw alcoholproblemen. Wij begrijpen dat de eerste stap moeilijk kan zijn, maar weet dat we er voor je zijn en naar je zullen luisteren.

Onze ervaren professionals zullen middels een intakegesprek bepalen welke vorm van hulp het beste bij jouw alcoholprobleem past. Omdat elk mens anders is, zal de aanpak bij iedereen anders zijn. We werken daarom samen met jou aan een persoonlijke aanpak, zodat we je op de juiste manier kunnen helpen bij jouw alcoholprobleem.

Hulp bij alcoholproblemen van een naaste

Ben je een naaste of familielid van iemand die mogelijk kampt met een verslaving? Vaak herken je als naaste de symptomen eerder en ben je in staat om aan de bel te trekken. Mocht je hierin jezelf herkennen en heeft je partner of dierbare naaste hulp nodig, dan staat Team Peter ter Horst voor je klaar. Wij bieden niet alleen een passend interventietraject aan om de verslaafde te helpen het probleem en de consequenties onder ogen te zien, maar we zorgen ook voor goede nazorg om ervoor te zorgen dat de verslaafde blijvend herstelt en de kans op een terugval zo minimaal mogelijk is.

Als je graag meer informatie wilt, kun je natuurlijk ook contact met ons opnemen. Onze contactgegevens zijn: 085 – 004 18 58 en info@peterterhorst.com. Je kunt ook onderstaand contactformulier invullen en dan ontvang je spoedig en discreet een reactie van ons.