Van Peter krijgen we nog steeds feedback als we dat nodig hebben

Wij waren ten einde raad met onze zoon die verschijnselen vertoonde van een gokverslaving. Aangezien wij hier nog nooit mee in aanraking waren gekomen, was het voor ons moeilijk wat wij hiermee aan moesten.
Via internet kwamen we bij Peter terecht. Na een intakegesprek maakte hij ons duidelijk dat het inderdaad een gokverslaving was en dat dit gestopt diende te worden. We hebben hierop verschillende sessies gehad als voorbereiding op een interventie. Hij loodste ons er doorheen op het moment dat wij twijfels hadden. Op de dag van de interventie was hij het ook die onze zoon tot bedaren kreeg, na een heftige reactie. Hij praatte op hem in, als verslavingsdeskundige, en wist hem zover te krijgen dat hij zich op liet nemen. Peter heeft hem daarna meegenomen en laten opnemen in de kliniek, waar alles al door hem was geregeld.

We zijn nu iets meer dan 1 week verder en zien en horen dat onze zoon gaat beseffen wat er aan de hand is. Zijn boosheid is verdwenen en hij begint door te krijgen dat wij dit uit liefde hebben gedaan. We hebben nog een lange weg te gaan, maar er is weer een toekomst.
Van Peter krijgen we nog steeds feedback als we dat nodig hebben en verdere begeleiding op het moment dat hij de kliniek verlaat. Zonder Peter hadden wij dit echt niet voor elkaar gekregen, zodat ik eenieder die hiermee te maken gaat krijgen het volgende aanraad. Grijp zo snel mogelijk in en roep professionele hulp in.

Rob

Voor vragen of het maken van een afspraak zijn wij dagelijks bereikbaar van 09:00 tot 20:00 uur.

Waarom kiezen voor Team Peter ter Horst?

  • Particuliere verslavingszorg, één-op-één
  • Adequate hulp binnen 24 uur
  • Werkt op locatie
  • Werkt discreet
  • Effectieve begeleiding op maat
  • Gecertificeerd
  • Werkte mee aan het tv-programma ‘Verslaafd!’

Teruggebeld worden door Team Peter ter Horst?