Team Peter ter Horst betrokken en 200 % energie gevende steun en toeverlaat en bron van wijsheid

Mijn zoon (23) ging ten onder aan drugs en alcohol. Ten einde raad heb ik op een zondag Peter gebeld, Peter heeft mij en mijn man geconfronteerd en gevraagd om full-commitment.

Hij heeft in korte tijd gezorgd voor een familie interventie. In de interventie heeft mijn zoon al na 2 brieven hulp aanvaard. Peter en Theo hebben mijn zoon begeleid naar de intakes in Amsterdam en de opname in de kliniek en hem onderweg zoveel geleerd over hun eigen achtergrond als ervaringsdeskundigen, zodat mijn zoon zich kon herkennen en verbinden met hen en met volle overgave de behandeling in de kliniek is ingegaan.

We hebben een getransformeerde jongeman teruggekregen die er alles aan doet om herstel met beide handen aan te grijpen en het leven weer terug te laten stromen in zijn bestaan. Op dit moment is Theo gedurende twee maanden de recovery coach van mijn zoon, een aan te raden programma voor de hele familie, waarbij het systeem van communicatie en steun in ere wordt hersteld en ieder lid in onze familie, onze zoon, onze tweede zoon, mijn man en ik weer in onze rust mogen terugkeren en heel veel leren onderweg dankzij de ongelofelijke schat aan kennis van Theo en Peter.

De interventie is vier weken geleden, ons hele leven is gewijzigd en staat weer de positieve opbouwende richting op. Alles in liefde zoals Peter altijd zegt. Bel hem nu direct, aarzel niet!! Dit kan het leven redden van jouw familielid of geliefde!!

Margo, Ben en Diederik, Noord-Holland.