Jullie zijn als team meedenkend in het hele proces

Ik heb bij jullie de bevestiging en ondersteuning gekregen die ik nodig had om samen met mijn ex partner en mijn jongste zoon de route te nemen die op dat moment voor ons werd ‘uitgerold’.
Ik ben vanuit pure wanhoop na veel ‘redders pogingen’ en angst bij jullie uitgekomen via Daan Deenik. In mijn meest angstige moment van mijn leven heb ik Daan benaderd, en heeft hij mij doorverwezen naar team Peter ter Horst.
De coaching was erg fijn en heeft mij de ondersteuning geboden die ik hard nodig had.
Cruciaal was het moment dat Peter zelf tijdens de intake mij en mijn partner confronteerde met ‘ons gedrag’. Ik had het gevoel ‘alleen’ te staan in mijn vraag aan mijn partner om mee te werken aan deze interventie. Peter wist vrij snel de vinger op de zere plek te leggen dit gaf mij direct veel inzicht en ik voelde me erg gesteund door wat en hoe hij de dingen benoemde.
Jullie zijn als team meedenkend in het hele proces. Door bereikbaar te zijn en de bijeenkomsten met onze familiecounselor/interventionist met elkaar en de continue afstemming zorgden voor een gevoel van veiligheid.
Op dit moment gaat het het goed met mij. Mijn zoon was onlangs 9 maanden clean. Ik heb zelf inmiddels een flink coaching traject achter de rug en voel me inmiddels zoveel beter in balans. Ik merk dat dit ook zijn uitwerking heeft op mijn ‘omgeving’.Ik ben een dankbaar mens!

 

Géri