Dankzij Peter heb ik weer verantwoording kunnen nemen voor mijn eigen leven

Mijn leven was onhanteerbaar geworden, de drugs en alcohol controleerde mijn gehele doen en laten. Jaren lang heb ik tegenslagen moeten verwerken door de keuzes die mijn verslaving voor mij maakte. Mijn probleem erkennen dat ik machteloos was/ben voor drugs en alcohol wilde ik tot zekere tijd nooit toegeven laat staan erkennen.

Peter ter Horst kwam voor mij op precies het juiste moment in mijn leven. De rust het begrip wat hij uitstraalde gaf mij een gevoel van geborgenheid. Omdat Peter ook een achtergrond heeft van verslaving voelde ik me begrepen en een connectie die er voor zorgde dat ik direct open stond voor de suggesties die hij mij opdroeg, en direct in actie kwam.

Dankzij Peter heb ik weer verantwoording kunnen nemen voor mijn eigen leven, en ben zelfs weer van mezelf gaan houden. Ik ben hem eeuwig dankbaar dat hij in mijn leven is gekomen en mij weer op het rechte pad heeft geholpen, en nog steeds doet. Ter alle tijden kan ik bij hem aankloppen en staat hij voor mij klaar, ook nu onze actieve behandel traject ten einde is. Zonder hem en de mensen die hem hebben ingeschakeld hebben, had ik nooit kunnen staan waar ik nu sta. Ik had nooit toegegeven zonder de spiegel, de hulp en het begrip van Peter ter Horst.

Dat hij er altijd voor mij is op een scherpe manier, maar positieve energie, heeft mij enorme bereidwilligheid en het geloof gegeven om te kunnen (en willen) herstellen van verslaving.

Floris